Lemmikud Werneri köögist: 3; KOHAD TÄIDETUD

Werneri kohviku peakondiiter Õie Pritson jagab Werneri lemmikute valmistamise nippe ja saladusi. Töötoad toimuvad Gustavi (Werneri) magusatöökojas, aadressil Tehnika tn 5. SOOVIJAID LISATAKSE OOTENIMEKIRJA.

Toimub Ainemaht Hind
27-28.03.2019
K, N kell 18.00-21.00
Gustavi (Werneri) pagar, Tehnika 5, Tartu
8 ak. tundi 78 €
Registreerima

Töötoas valmivad

  1. Kihiline Meetort
  2. Limoncello kook
  3. Eksootiline BABA (kirss, pistaatsia, vanill)
  4. Soolased muffinid (kodujuust, päikesekuivatatud tomat, artišokk)
  5. Forelli-toorjuustutort

Juhendaja Õie Pritson

Õie Pritson on Werneri ja Gustavi peakondiiter. Tema teadmised, oskused ja entusiasm on imetlusväärsed ja neid ta jagab kogu südamest. Õie on suurepärane näide elukestvast õppimisest. Ta täiendab end pidevalt kõige suuremate meistrite käe all.

Registreeri gruppi

Osaleja
Sisesta osaleja eesnimi.
Sisesta osaleja perekonnanimi.
Sisesta osaleja kontakttelefon.
Sisesta osaleja e-posti aadress, millele saadame registreerimiskinnituse.
Sisesta osaleja isikukood, et vältida segadust nimekaimudega.
Kui sul on sooduskupong, sisesta selle number siia.
Tutvu õppetöö korraldusega!
  1. Koolitusel osalemiseks tuleb õppetasu tasuda arvel märgitud tähtajaks, mis saadetakse koos registreerumise kinnitusega (reeglina on tähtaeg kaks nädalat enne koolituse algust). Kokkuleppel koolitussekretäriga ja koolituslepingu sõlmimisega on võimalik tasuda osade kaupa.
  2. Koolitusest loobumise korral palume sellest Tartu Rahvaülikooli töötajat viivitamatult teavitada. Loobumisest mitte teavitamisel või loobumisel vähem kui kaks tööpäeva enne koolituse algust või kui koolitus on juba alanud, õppetasu ei tagastata ja väljastatud arve kuulub tasumisele.

Jaga

Jaga selle kursuse infot teistega.

Jaga |