Kokandus

Klassikalised pirukad ja saiakesed

Töötoas valmivad vanad head porgandipirukad, moskva saiad ning kohupiima- ja mulgikorbid. Valmistatakse pärmitainas, pirukatäidis, kodune keedukreem ning magus ja soolane kohupiimatäidis.

Lea kringlitegu

Koolitus neile, kes soovivad õppida magusate- ja soolaste kringlite valmistamist.

Mehed köögis

Ka kunstnikud kokkavad! Külas on Tartu Kunstnike Liidu juhatuse esimees Markus Toompere hoopis teises rollis. Koos võetakse ette erinevad kokkamise teemad.

Sushikoolitused

Sushi on Jaapanist pärit toit, mis koosneb enamasti spetsiaalselt valmistatud riisist koos mitmekesiste koostisosadega nagu mereannid, köögiviljad ja mõnikord ka troopilised puuviljad. Koolitusel õpetatakse detailselt ka sushiriisi õiget valmistamisviisi. Koolitusele ootame jaapani köögist huvitatud asjaarmastajatest kokkajaid.

Tatraleiva valmistamine

Tatraleiba küpsetatakse eestimaisest toortatra jahust, millel on palju tervisttoovaid omadusi. Selline leib on maitsev vaheldus igaühele, kuid sobib ka neile, kes tervislikel põhjustel peavad vältima enda või pere toidulaual gluteeni, pärmi, muna ja kaseiini/laktoosi.

Viimased pildialbumid

Sushikoolitus

Fruktodisain sügis 2014

Fruktodisain sügis 2013

Vaata ka