Kokandus

Itaalia köök

Itaalias ei ole söömine ainult kõhu täitmine, selles kultuuris on igapäevane õhtusöök perekonna suhtlemise vorm, kus huvi toidu koostise ja valmistamisviisi vastu on parim tänu toiduvalmistajale.

Koolilaste Kokakool

Laste kokakoolis valmistatakse erinevaid roogasid ning pidevalt lisandub ka uusi teemasid - lauakombed, fantaasiarikas laua katmine jms. Kokkama ootame lapsi vanuses 7-12 ning soovi korral võivad loomulikult liituda ka vanemad lapsed.

Mehed köögis

Ka kunstnikud kokkavad! Külas on Tartu Kunstnike Liidu juhatuse esimees Markus Toompere hoopis teises rollis. Koos võetakse ette erinevad kokkamise teemad.

Sushikoolitused

Sushi on Jaapanist pärit toit, mis koosneb enamasti spetsiaalselt valmistatud riisist koos mitmekesiste koostisosadega nagu mereannid, köögiviljad ja mõnikord ka troopilised puuviljad. Koolitusel õpetatakse detailselt ka sushiriisi õiget valmistamisviisi. Koolitusele ootame jaapani köögist huvitatud asjaarmastajatest kokkajaid.

Tatraleiva valmistamine

Tatraleiba küpsetatakse eestimaisest toortatra jahust, millel on palju tervisttoovaid omadusi. Selline leib on maitsev vaheldus igaühele, kuid sobib ka neile, kes tervislikel põhjustel peavad vältima enda või pere toidulaual gluteeni, pärmi, muna ja kaseiini/laktoosi.

Viimased pildialbumid

Sushikoolitus

Fruktodisain sügis 2014

Fruktodisain sügis 2013

Vaata ka