Kokandus

UUS! Kasulik tutvus gluteenivabade teraviljadega

Valmivad gluteenivabad road, mis rõõmustavad nii tavatoitujat kui sobivad gluteenitalumatuse korral. Kui toortatar, hirss või mais pole siiani Sinu lemmikute hulka kuulunud, siis juhendaja Ingrid Ploom võtab väljakutse need Sinu laual aukohale tuua!

UUS! Klassikalised pirukad ja saiakesed

Töötoas valmivad vanad head porgandipirukad, moskva saiad ning kohupiima- ja mulgikorbid. Valmistatakse pärmitainas, pirukatäidis, kodune keedukreem ning magus ja soolane kohupiimatäidis.

Lea kringlitegu

Koolitus neile, kes soovivad õppida magusate- ja soolaste kringlite valmistamist.

UUS! Rikastame oma toidulauda vähemtuntud köögiviljadega

Bataat, fenkoli, baklažaan, pastinaak ja teised väärt köögiviljad saavad töötoas maitsvateks roogadeks. Koolitus on mõeldud nii väiksema kui ka suurema kogemusega kodukokale, kes soovib laiendada kodus kasutatavate köögiviljade valikut.

UUS! Sushikoolitus

Sushi on Jaapanist pärit toit, mis koosneb enamasti spetsiaalselt valmistatud riisist koos mitmekesiste koostisosadega nagu mereannid, köögiviljad ja mõnikord ka troopilised puuviljad. Koolitusele ootame jaapani köögist huvitatud asjaarmastajatest kokkajaid.

Tatraleiva valmistamine

Tatraleiba küpsetatakse eestimaisest toortatra jahust, millel on palju tervisttoovaid omadusi. Selline leib on maitsev vaheldus igaühele, kuid sobib ka neile, kes tervislikel põhjustel peavad vältima enda või pere toidulaual gluteeni, pärmi, muna ja kaseiini/laktoosi.

UUS! Vorstivabriku vorstitegu

Ka kunstnikud kokkavad! Külas on Tartu Kunstnike Liidu juhatuse esimees Markus Toompere hoopis teises rollis. Koos võetakse ette üks korralik vorstitegu.

Viimased pildialbumid

Fruktodisain sügis 2014

Fruktodisain sügis 2013

Maalimine tordile

Vaata ka