Kokandus

Itaalia köök

Itaalias ei ole söömine ainult kõhu täitmine, selles kultuuris on igapäevane õhtusöök perekonna suhtlemise vorm, kus huvi toidu koostise ja valmistamisviisi vastu on parim tänu toiduvalmistajale.

UUS! Klassikalised kodused toidud

Töötoas õpitakse valmistama koduseid tervislikke roogasid, kasutatakse peamiselt kohalikke tooraineid. Koolitust juhendab Lea Saks, kes on aastaid töötanud kokana ja pagarina ning armastab maitsetega igapäevaselt katsetada. Tal on alati varrukast võtta üllatavaid nippe ka kõige klassikalisema toidu valmistamisel.

Klassikalised pirukad ja saiakesed

Töötoas valmivad vanad head porgandipirukad, moskva saiad ning kohupiima- ja mulgikorbid. Valmistatakse pärmitainas, pirukatäidis, kodune keedukreem ning magus ja soolane kohupiimatäidis.

Lea kringlitegu

Koolitus neile, kes soovivad õppida magusate- ja soolaste kringlite valmistamist.

Mehed köögis

Ka kunstnikud kokkavad! Külas on Tartu Kunstnike Liidu juhatuse esimees Markus Toompere hoopis teises rollis. Koos võetakse ette erinevad kokkamise teemad.

UUS! Sushikoolitus

Sushi on Jaapanist pärit toit, mis koosneb enamasti spetsiaalselt valmistatud riisist koos mitmekesiste koostisosadega nagu mereannid, köögiviljad ja mõnikord ka troopilised puuviljad. Koolitusel õpetatakse detailselt ka sushiriisi õiget valmistamisviisi. Koolitusele ootame jaapani köögist huvitatud asjaarmastajatest kokkajaid.

UUS! Tatari köök

Tatari kööki iseloomustab toitude originaalne valmistusviis, maitseomadused ja omapärane kujundus. Pakutakse põhiliselt sooja sööki, kuid on ka rikkalik pirukate ja kookide valik. Oma kursusel toome väikese ülevaate tatari toitude lemmikutest.

Tatraleiva valmistamine

Tatraleiba küpsetatakse eestimaisest toortatra jahust, millel on palju tervisttoovaid omadusi. Selline leib on maitsev vaheldus igaühele, kuid sobib ka neile, kes tervislikel põhjustel peavad vältima enda või pere toidulaual gluteeni, pärmi, muna ja kaseiini/laktoosi.

Viimased pildialbumid

Sushikoolitus

Fruktodisain sügis 2014

Fruktodisain sügis 2013

Vaata ka